IziDoc
Meniu
Despre Noi

Despre Noi

IziDoc a apărut din dorința de a ajuta oamenii să meargă mai des la medicul dentist, pentru o mai bună sănătate orală. Diana Enăchescu, fondatoarea IziDoc, a observat că multe persoane nu știau cum să aleagă un dentist atunci când aveau o problemă dentară, așa că întrebau în jur, prieteni sau familia, în mod tradițional. În era tehnologiei, ar trebui sa fie simplu să îți poți găsi singur medicul dentist potrivit, conform propriilor criterii. De asemenea, există și problema percepției costurilor stomatologice mari, dar aceasta poate fi atenuată prin oferirea de discount-uri, astfel încât prețul final plătit să fie mai mic iar problemele dentare rezolvate.

Așa s-a născut prima platforma de beneficii dentare, IziDoc, unde fiecare își poate găsi cu ușurință medicul dentist potrivit nevoilor sale, beneficiind de toate informațiile necesare luării deciziei. În plus, abonații IziDoc în cabinet beneficiază de consultații, plan de tratament si igienizări majoritar gratuite, precum și de reduceri relevante la tratamente, în rețeaua de parteneri stomatologici IziDoc.

Ne adresăm angajatorilor pentru a oferi acest beneficiu util angajaților, deoarece împreună putem pune bazele educației dentare și creșterii prevenției, prin popularizarea vizitelor regulate la medicul dentist și rezolvarea problemelor dentare amânate.

Viziunea IziDoc este de a oferi o experiență completă digitală utilizatorului, pentru a-l împuternici să ia ușor deciziile potrivite pentru sănătatea sa, la momentul potrivit.

Despre Noi