IziDoc
Meniu

Frequently asked questions

Ce este IziDoc?

IziDoc este un abonament dentar la o rețea de parteneri, clinici și cabinete dentare independente, destinat angajaților ca beneficiu extra-salarial. IziDoc conectează astfel mai ușor pacienții cu medicii dentiști.

De ce să aleg IziDoc?

IziDoc facilitează accesul la servicii medicale dentare de calitate. Găsești dentistul cel mai potrivit pe platforma noastră, vezi experiența, prețurile sau cum arată cabinetul, te programezi și beneficiezi de discount-uri pe loc.

De ce aleg medicii dentiști să facă parte din rețeaua IziDoc?

Studiile spun ca românii sunt, din păcate, europenii cu dinții cei mai prost îngrijiți. IziDoc creste conștientizarea necesității vizitelor regulate la medicul dentist și a tratării problemelor dentare la timp. Astfel, medicii dentiști parteneri se bucură sa primească noi pacienți prin intermediul nostru.

Pot împrumuta cardul IziDoc altei persoane?

Nu, cardul de membru IziDoc este individual, iar medicul dentist poate cere verificarea cu actul de identitate, pentru siguranță. Accesul la beneficiile dentare IziDoc este destinat exclusiv angajaților companiilor cliente sau celor care accesează abonamentul prin platforma Benefit Online. Copiii membrilor au însă acces la beneficiile părinților, bineînțeles însoțiți de aceștia.

Cum pot face să primesc și eu acest beneficiu?

Foarte simplu. Accesează secțiunea Membri/Devino membru, lasă-ne datele și noi vom discuta cu angajatorul tău.

Până când pot folosi beneficiul IziDoc?

În mod normal, primești un abonament pentru 12 luni, timp în care poți accesa rețeaua și beneficia de discount-uri. Pot exista și prelungiri promoționale. Oricum, ai data expirării validității direct pe card.

Cum îmi creez cont?

Vei primi de la noi un link pentru activarea contului în platforma IziDoc. Intră cu ID-ul cardului și cu o parolă stabilită de tine si bucură-te de avantaje.

Am acces și pentru copiii mei?

Da, copiii abonaților IziDoc beneficiază de aceleași avantaje, bineînțeles însoțiți de părinți.